Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Grillezett lazac articsókával

2012.09.23

Hozzávalók:

3 evőkanál zsírszegény salátaöntet

1 evőkanál citromlé
4 lazacfilé
1/3 csésze apróra vágott friss petrezselyem
4-5 db apróra vágott paradicsom
4-5 közepes apróra vágott articsóka
25 dkg sovány feta sajt
2 evőkanál durvára vágott olívabogyó

Elkészítése:

Melegítsük elő a grillezőnket, izzítsuk be rajta a lángot. Keverjük össze a salátaöntetet és a citromlevet. Öntsük a fele öntetet és a lazacfiléket egy visszazárható műanyag zacskóba. Zárjuk le a zsákot és tegyük hűtőbe pácolódni, ameddig a maradékból elkészítjük a végleges öntetet.
419000_502841429744153_2087285393_n.jpg