Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kuszkuszos csirkemell

2012.09.23

Hozzávalók:
4 csirkemell
4 nagyobb paradicsom

10 dkg kuszkusz
só, bors, fűszerek
egy kevés zsírszegény sajt


A kuszkuszt felöntjük hideg vízzel, beleszórunk egy kis vegetát (vagy egyéb módon fűszerezzük) és addig főzzük, amíg beszívja a vizet, és megdagad. A csirkemellet megtisztítjuk, kiklopfoljuk, és egy zsebet vágunk bele. Belehelyezünk egy darab sajtot, majd a kuszkuszból merünk, és megtöltjük vele a csirkemelleket. A húst sóval, borssal, oregánóval és bazsalikommal borítjuk be, és ugyanezt tesszük a kalapjától megszabadított paradicsomokkal is. A tepsibe helyezve 200 fokon készre sütjük az ebédet. Ha marad couscous, ehetjük mellé is köretként.
247817_504223532939276_330940675_n.jpg