Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tonhallal töltött cukkini

2012.09.23

Hozzávalók:

 

- 4 cukkini
- 30 dkg tonhalkonzerv
- 10 dkg főtt barna rizs
- 1/2 dl zsírszegény tejföl vagy natúr joghurt
- 5 dkg koktél paradicsom
- 2 szál újhagyma
- olívaolaj
- só
- citromlé
-zsírszegény sajt

Cukkinit félbevágod, és kikaparod a magokat. Kifőzöd a rizst, és egy tálban a vízmentesített tonhallal, tejföllel, koktélparadicsommal és felkarikázott újhagymával, sóval összekevered(citromlé opcionálisan mehet bele). Utána a trutyit bele tunkolod a cukkini közepébe, reszelsz rá 1,5-2kg sajtot(csak az íze kedvéért:)), és berakod sülni kb. 1 órára 220 °C-on amíg a cukkini megpuhul. Ha nincs rajta sajt, és a hal is vízben volt eredetileg, akkor zsiradékként rakjunk bele kis olíva olajat!
Egyébként ezt lehet kombinálni sokféleképp, pl. gombát bele rakni, vagy hasonlók. Diétásoknak egyik legjobb kaja!
542180_502520026442960_672879530_n.jpg