Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tonhallal töltött paprika

2012.09.23

Hozzávalók:

2 db kaliforniai paprika

20 dkg Gomba
1 doboz vizes alapú tonhalkonzerv
1 db tojás
1 dl natúr zsírszegény joghurt
ételízesítő

Elkészítése:

Első lépésként a kaliforniai paprikákat ketté vágjuk és a magjaitól megszabadulunk. Ezután a paprikákat belehelyezzük az ételízesítővel fűszerezett forrásban lévő vízbe, majd pár percig előfőzzük, de ne hagyjuk megpuhulni. Ha elkészültünk, hideg vízzel leöntjük.

Amíg a paprikánk hűl, addig a gombát megpároljuk. Ahogy a gombát megpároltuk, kiszedjük, majd 2 evőkanál joghurtot, lecsöpögtetett, szétmorzsolt tonhalat hozzáadjuk és jól összekeverjük.


A paprikákat megtöltjük a halas töltelékkel, a tetejükre pedig tojáskarikákat teszünk. A megmaradt joghurtot egy külön tálkákba tegyük, mert tunkolni jó! ;)
523346_502831899745106_1329604958_n.jpg