Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Testépítő receptek

A csirkemellet félbevágjuk és besózzuk. A koriandert apróra vágjuk.

Egy csepp olajjal elkeverjük, és a csirkemellet bedörzsöljük vele. Hűtőbe tesszük.


A királyrákot a páncéljától megfosztjuk, és félretesszük. Egy serpenyőt melegítünk, és beletesszük a paradicsompürét egy kevés steviával. Lepirítjuk, hozzáadjuk a mustárt, az apró kockákra vágott kaliforniai paprikát és a kis kockákra vágott póréhagymát. Felöntjük egy kevés vízzel. Hozzáadunk egy kis vörösbort is. Belehelyezzük a rákokat és a zúzott fokhagymát. Sózzuk, majd a rákokat beleforraljuk.

Egy másik serpenyőben a csirkét szép pirosra sütjük. Nem túl nagy lángon, hogy biztosan átsüljön. A csirkét és a rákragut párolt barna rizzsel tálaljuk

198741_505003649527931_2144430886_n.jpg